عبدلی جان

عبلی ام

عبدلی جان

عبلی ام

بایگانی

خاصیت ضد سرماخوردگی گیاه بومادران

دوشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۰۶:۳۸ ب.ظ

خاصیت ضد سرماخوردگی گیاه بومادران

خواص بومادران,فواید بومادران,بومادران درمانی,خاصیت بومادران,خواص بومادران درمانی,خواص بومادران برای پوست,خواص بومادران برای مو,خواص بومادران برای جوانی,خواص بومادران برای بارداری,خواص خوردن بومادران,فواید بومادران خام,فواید بومادران پخته

خاصیت ضد سرماخوردگی گیاه بومادران

به گزارش بی اس ام اس : سلامت «منزل» شامل تمامی حوزه های سلامت، از آسایش روحی تا آرامش درونی و از حظ بصری تا اقناع شنیداری می شود.

معجزه بومادران         

سلامت «منزل» شامل تمامی حوزه های سلامت، از آسایش روحی تا آرامش درونی و از حظ بصری تا اقناع شنیداری می شود. «منزل» همانگونه که ایده هایی برای سلامت روحی افراد خانواده و نیز ایجاد زیبایی و آرامش درون چارچوب خانه ارائه می دهد، سعی دارد تا با استفاده هرچه بیشتر از طبیعت، زندگی را به خانه روح شما که همان جسمتان است وارد سازد. «عطاری منزل» پنجره جدیدی است که از «منزل» به روی طبیعت گشوده می شود و ایده های سالمی برای استفاده از انواع گیاهان دارویی ارائه می دهد. روش تهیه جوشانده، بخور، پماد، صابون و حتی دربرخی موارد پختن سوپ های خوراکی با استفاده از گیاهان دارویی، به شما کمک خواهد کرد تا زندگی سالمی در خانه سالم خود داشته باشید.گیاه بومادران اصالتا متعلق به اروپا و آسیای غربی است و به صورت سنتی به عنوان مرهم برای زخم ها استفاده می شده است. این گیاه در آلمان و کشورهای اروپای شمالی نیز استفاده زیادی داشته است و از قدیم الایام در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. امروزه نیز می توانید بومادران را از عطاری ها و فروشگاه های گیاهان دارویی تهیه کنید. این گیاه به دلیل قابلیتی که در انقباض خون و جلوگیری از خونریزی دارد و همچنین خاصیت ضد سرماخوردگی، از ارزش زیادی برخوردار است. از آن برای درمان سرماخوردگی و همچنین اختلالات مجاری ادرار نیز استفاده می شود.

? قسمت های قابل استفاده گیاه:

برگ ها، گل ها و روغن اصلی

عناصر سازنده گیاه: آسپاراژین، روغن های فرا، اسید سالیسیلیک، استرول ها، فلاونوئید

? موارد استفاده و قابلیت ها:

قابض خون و ضد خونریزی، مدر (ادرار آور)، کمک به هضم غذا و محرک دستگاه گوارش، تقویت کننده سیستم قاعدگی، روغن های فرار این گیاه خاصیت ضد التهاب و ضد آلرژی دارند.

? نحوه استفاده از گیاه:

شما می توانید این گیاه را مانند چای دم کنید و روزی ? فنجان از آن را بنوشید (? تا ? قاشق چای خوری از گیاه به ازای هر فنجان آب جوش). این کار سبب تعریق بیشتر بدن و کاهش تب می شود. همچنین اگر این جوشانده را با اسانس نعناع به خوبی ترکیب کنید، محلول بسیار خوبی برای درمان سرماخوردگی است. یک فنجان از این جوشانده می تواند اشتها را نیز تحریک کند.می توانید از قطره عصاره این گیاه نیز استفاده کنید و ?? تا ?? قطره از آن را سه بار در روز میل کنید. این کار، اختلالات مجاری ادرار را درمان می کند.هنگام خون دماغ شدن نیز می توانید یک برگ تازه از گیاه را داخل سوراخ بینی قرار دهید. برگ تازه این گیاه به سرعت خونریزی بینی را متوقف می کند.از پماد این گیاه به صورت مرهم روی زخم ها استفاده می شود.موارد استفاده از روغن این گیاه نیز به این صورت است: ?? قطره از روغن را روی قسمت مورد نظر بریزید و تا هنگامی که پوست احساس گرما کند آن را بمالید. این کار برای التیام درد مفاصل بسیار موثر است.بخور (استنشاق بخار) این گیاه نیز برای درمان تب یونجه بسیار موثر است. برای این کار باید یک قاشق غذاخوری از گل تازه این گیاه را در آب جوش بریزید تا با آب بجوشد سپس بخار آن را به مدت حداقل ? تا ? دقیقه استنشاق کنید.

? نحوه کاشت و تولید گیاه

این گیاه برای رویش باید به خوبی آبیاری شود و در جایی قرارگیرد که نورخورشید کاملا بر آن بتابد. دانه این گیاه را باید در فصل بهار بکارید. تکثیر آن از طریق ریشه صورت می گیرد و بهترین فصل برای این کار بهار و پاییز است. این گیاه به سرعت رشد می کند. در فصل تابستان می توانید برگ ها و قسمت های دیگر گیاه را برداشت کنید و به محض گل دادن گیاه نیز می توانید گل آن را برداشت کنید.هشدار: خیلی به ندرت پیش می آید که گیاه بومادران سبب ایجاد حساسیت های پوستی شود و استمرار و استفاده مداوم از این گیاه نیز ممکن است حساسیت های پوستی را افزایش دهد. در دوران بارداری از این گیاه استفاده نکنید. همچنین استفاده از روغن این گیاه برای موارد داخلی باید تحت نظر و با تجویز دکتر کارشناس باشد.گل های این گیاه سفید است و گاهی به رنگ صورتی ملایم نیز دیده می شود. گل این گیاه رایحه ای شبیه بوی مشک دارد و از اوایل فصل تابستان تا اواخر پاییز شکوفا می شود.برگ های این گیاه که مانند پر نرم و سبک است مرهم خوبی برای جلوگیری از خونریزی زخم هاست.ریشه های محکم و برگ های این گیاه باید در تابستان برداشت شوند. این گیاه به طور کلی گیاهی معطر است.

منبع:مجله منزل

خاصیت ضد سرماخوردگی گیاه بومادران

  • محسن عبدلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی