آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
طرز تهیه رولت مرغ با عسل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام رولت مرغ با عسل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
این بار یک غذای خوشمزه و متفاوت از مرغ را به شما آموزش می دهیم که طعم عالی دارد.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ با عسل :
فیله مرغ :♦: 4 تکه
روغن زیتون :♦: 2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال :♦: 4 قاشق سوپخوری
عسل :♦: 2 قاشق سوپخوری
زردآلو یا آلو قیسی :♦: 5 عدد
نمک :♦: به مقدار لازم
آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه رولت برای 2 نفر می باشد.
طرز تهیه رولت مرغ با عسل :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه رولت مرغ با عسل ابتدا باید
فیله های مرغ را پس از شستن به نمک و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کرده و در ظرفی دربسته در یخچال به مدت 10 دقیقه بگذارید بمانند تا مزه دار شوند.
با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده، کف یک تابه را چرب کرده و فیله های مزه دار شده را روی آن بگذارید تا با در بسته به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
وقتی فیله ها پختند، نوبت به سس آنها می رسد.
عسل را با آب پرتقال مخلوط کرده، خوب هم بزنید تا رقیق شود.
آلوها یا زردآلوها را هم در کنار فیله ها در تابه بگذارید.
نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روی فیله ها ریخته، در تابه را بگذارید و با درجه ملایم حدود 10 دقیقه حرارت دهید.
بعد از این مدت باقیمانده سس را روی فیله ها بریزید تا مزه عسل و پرتقال به خوبی به خورد فیله ها برود و آنها را مزهدار و خوشرنگ کند.
بعد از چند دقیقه که سس کمی غلیظ شد می توانید حرارت را خاموش کرده و فیله ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
اگر از کمپوت که پخته شده و نرم است استفاده می کنید، می توانید با پشت چنگال آنها را له کرده و با سس مخلوط کنید و برای سرو کردن کنار فیله ها بگذارید.
آموزش کامل طرز تهیه رولت مرغ با عسل با طعم و مزه ای جدید و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶