دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاستای مرغ و اسفناج را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و اسفناج :
پاستای فرمی :♦: 400 گرم
اسفناج خرد شده :♦: 1 دسته
سینه مرغ خرد شده :♦: 2 عدد
ریحان خرد شده :♦: 1 پیمانه
سیر رنده شده :♦: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :♦: 1/2 پیمانه
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
روغن :♦: به میزان لازم
دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
مواد لازم در این دستور برای تهیه پاستا برای 4 نفر می باشد.
طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاستای مرغ و اسفناج ابتدا باید
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده، کنار بگذارید.
در این میان تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.
در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید.
بعد از آنکه تکه های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده، هم بزنید، سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
در کاسه ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.
پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.
مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی را که آماده کردهاید روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
این غذا را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.
دستور پخت و روش آماده سازی پاستای مرغ و اسفناج حیلی خوشمزه و خوش طعم
- ۹۷/۰۷/۰۶